Sportdate.se
Aihealue: Yleiset puheenaiheet
Otsikko: Henrik Lundh Designs 2013-10-10 15:03:04
Haluatko suunnitella oman laukkusi? Siistejä treenikasseja tai muita laukkuja, jotka saat olla itse mukana suunnittelemassa. Tilaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tsekkaa ja ota yhteyttä jos kiinnostaa uusi oma laukku, jonkanäköistä ei muilla näe! :)

Yhteydenotot (kysymykset ja tilaukset): info@henriklundhdesigns.com (tilaukset suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi)

www.henriklundhdesigns.com (sivu vielä vain ruotsiksi), ja facebookissa https://www.facebook.com/henriklundhdesigns
Henrik Lundh Designs
Kommentoi
 
Aihealue: Treeni
Otsikko: TRX-treenit! 2013-01-25 11:04:06
Naudi Aguilar, monitoimimies treenin saralla, ja erittäin taitava toiminnallisen treenin osaaja. Youtube-pätkiä löytyy häneltä monenmoisia, ja seuraamalla hänen FB-sivuja (Functional Patterns), voi saada vaikka mitä ideoita treeniin. Itse olen saanut häneltä paljon ideoita, ja monesti sovellan niitä myös omiin asiakkaisiini.
Kommentoi
 
Aihealue: Treeni
Otsikko: Ihan oma traineri? 2012-09-07 20:45:14
Ammattitaitoiset PT:t ja fysioterapeutit ovat koonneet loistavan yli 200 liikkeen liikepankin Sportdate-Traineriin, siihen ehdottomasti tutustumaan. Löytyvät näytettynä videoina! :)
Kommentoi
 
Aihealue: Treeni
Otsikko: Tavoitteita ensi vuodelle?! 2012-09-05 12:11:40
Hei rakkaat kanssaihmiset! Mitä tavoitteita sinulla on treenin suhteen? Mikä motivoi juuri sinua?

Olisi kiva saada keskustelua aikaiseksi, ja itsekin ehkä saada sen myötä ideoita omaan treeniin. :)

Helsinki City Run, puolimaratoni juostaan taas ensi vuoden toukokuussa, onko joku esim sinne menossa? Itse yritän parhaani mukaan treenata juoksutekniikkaa, hapenottokykyä, jalkojen ja keskivartalon voimaa. Onko täällä juoksijoita? Otan hyvin mielelläni vastaan vinkkejä :)
Tavoitteita ensi vuodelle?!
Kommentoi
 
Aihealue: Treeni
Otsikko: FUSTRA 2012-06-25 12:52:31
Fustra on siis toiminnallinen treenimetodi, jossa keskitytään kehonhallintaan, ryhtiin ja erityisesti selkäpuolen- sekä keskivartalolihaksiin sekä liikkuvuuteen.

Itse löysin kyseisen treenimetodin kärsittyäni kauemman aikaa selkäongelmista. Reilu vuosi sitten selkä meni niin huonoon kuntoon, ettei paljoa liikuttu. Ihmiselle joka koko elämänsä on nauttinut liikunnasta eri muodoissa, oli tämä aikamoinen isku naamaan. Istuin pyörätuolissa pahimmillaan, ja kirosin lääkäreitä jotka eivät osanneet minua hoitaa oikein. Päätin ottaa itse härkää sarvista ja etsiä hoitomenetelmän joka auttaisi, ja huomasin fustran. Aloitettuani sen, en ole enää kärsinyt samoista ongelmista, ja voin taas nauttia liikkumisesta ja treenaamisesta.

Treenimetodina tämä on erittäin tehokas, ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Itselläni asiakkaiden ikähaarukka on aina 17 vuodesta yli 60 vuoteen asti.

Asiakkaistani löytyy jokaista sorttia, on selkäongelmista kärsiviä (ihan lihasperäistä jumia, mutta myös välilevyn pullistumaa), migreenitapauksia, urheilijoita, polviongelmaisia, ylipainoisia jne. Tuloksia on tullut, joillekin aika huimiakin!

Kuntosalilla tarjoamme eri paketteja: on olemassa 10h Balance-paketti, 20h Neck&Back-paketti, 30h FatLoss-paketti, sekä 50h ja 100 h TotalRepair-paketit. Riippuen asiakkaan lähtökohdasta ja tavoitteista, lähdetään katsomaan sopivaa tuntimäärää ja sopivia liikkeitä joilla saataisiin toivottuja tuloksia aikaiseksi.

Suosittelen ehdottomasti, että kokeilee. Oli sitten säännöllinen liikkuja tai vasta aloittelija.
Kommentoi
 
Kirjoita blogiin
spd01
spd01
Aktiivinen viimeksi:
2015-04-19 14:34:50
Etsii:

Ota minuun yhteyttä

Lähetä viesti
Viimeisin kirjoitus
Henrik Lundh Designs
TRX-treenit!
Ihan oma traineri?
Tavoitteita ensi vuo...
FUSTRA