Löydä aktiivinen deitti, ja tapaa aktiivisia ystäviä ja sinkkuja. Treffi seuraa - Nettideitti.
KÄYTTÖEHDOT

LiittyäksesiSportdaten käyttäjäksi, sinun täytyy olla yli 18-vuotias.RekisteröitymälläSportdaten käyttäjäksi osoitat hyväksyväsi käyttöehtomme.

Sportdatessa on kiellettyä:

- Väärien tietojen esittäminen käyttäjäprofiilissa
- Rasistinen viittailu tai vihjailu
- Henkilökohtaisten tietojen, kuten nimen, osoitteen,puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen julkaiseminen käyttäjäprofiilissa taiblogissa
- Muille internetsivuille tai muuhun materiaaliin viittaavienlinkkien liittäminen omaan käyttäjäprofiiliin tai blogeihin
- Useamman kuin yhden käyttäjätunnuksen omaaminen
- Tekijänoikeuslain alaisen materiaalin käyttö
- Pornografista materiaalia sisältävien kuvien ja tekstin,sekä muun selkeästi seksuaalisia viitteitä sisältävän materiaalin käyttö
- Loukkaava tai karkea kielenkäyttö blogeissa taikeskusteluissa toisten käyttäjien kanssa
- Toisten käyttäjien häiritseminen tai henkilöllisyydenpaljastaminen vastoin heidän tahtoaan blogeissa tai käyttäjäprofiileissa
- Ulkopuolisten www-sivujen, sähköpostiosoitteiden,tapahtumien jne. mainostaminen ilman Sportdaten lupaa
- Maksullisten palveluiden mainostaminen tai myynti
- Kaupallisten palveluiden ja tuotteiden mainostaminen taimyynti
- Sportdaten palveluiden avoin kritisointi tai boikotointi.Sportdaten palveluihin kohdistuva arvostelu tai kritiikki tulee esittääsähköpostitse suoraan Sportdaten ylläpidolle.
- Lainvastainen tai rikollinen toiminta tai kannustaminen[Suomen/Ruotsin lain vastaiseen] rikolliseen toimintaan
- Viestien, kirjeiden tai muun Sportdatessa olevanmateriaalin kopiointi, edelleen lähettäminen tai levittäminen
- Ahdistelu, kiusaaminen tai yritys jatkaa yhteydenpitoakäyttäjien kanssa, jotka ovat selkeästi kieltäytyneet yhteydenpidosta kanssasi
- Poliittisten tai uskonnollisten viestien levittäminen taiyritys levittää poliittisia tai uskonnollisia viestejä toisille käyttäjille jablogeihin

Sportdate varaa oikeuden evätä yksityishenkilöiltäkäyttöoikeus. Sportdatella on oikeus itse päättää kenet se hyväksyykäyttäjikseen.

Sportdate ei ota vastuuta yksityishenkilöiden toiminnasta.Käyttäjät ovat itse vastuussa siitä, että heidän toimintansa on sopusoinnussasivuston käyttöehtojen sekä voimassaolevan Suomen lain kanssa. Sportdate eivastaa käyttäjistä, jotka ovat rekisteröityneet sivustolle väärillähenkilöllisyystiedoilla.

Puutteellisesti täytetyt käyttäjäprofiilit voidaanvaroitusviestin lähettämisen jälkeen poistaa. Tässä tapauksessa käyttäjä ontervetullut rekisteröitymään uudelleen ja luomaan uuden, sisällökkäämmänprofiilin.

Käyttäjänä hyväksyt, että käyttäjäprofiiliin antamasi tiedojulkaistaan Sportdatessa. Sitoudut täyttämään käyttäjäprofiilisi vakavamielisestisekä hyväksyt, että profiilisi voidaan poistaa jos sen sisältämä tieto ei oleluotettavaa tai jos käyttäydyt loukkaavasti tai ahdistelevasti muita käyttäjiäkohtaan.

Hyväksyt, että kuvasi ja profiilitietosi ovat Sportdatenmuiden käyttäjien nähtävissä. Hyväksyt, että mikäli luot blogin ja päätätasettaa sen julkiseksi, myös rajoitettu määrä profiilitietojasi sekäprofiilikuvasi ovat kaikkien Internet-käyttäjien nähtävissä. Julkinen blogi onkaikille avoin sekä etsittävissä Internetissä hakukoneilla. Julkiset blogitlöytyvät myös listattuna Sportdaten kotisivun alalaidasta. Mikäli et haluanäitä tietoja tai profiilikuvaasi kaikkien nähtäville, tulee sinun piilottaablogisi vain Sportdaten käyttäjien nähtäväksi "Käyttäjätili"-linkin kautta. 

Sportdatella on oikeus poistaa käyttäjä palvelustaanmääräaikaisesti tai toistaiseksi, jos käyttäjä toimii loukkaavasti,ahdistelevasti tai muutoin hyvien tapojen vastaisesti.

Sportdatella on oikeus lähettää nykyisille ja vanhoillekäyttäjilleen kaupallisia tiedotteita sekä tietoa Sportdatesta ja senyhteistyökumppaneista sähköpostin, tekstiviestien tai muun vastaavankommunikaatiokanavan välityksellä. Käyttäjänä sinulla on oikeus kieltäytyänäistä tiedotteista poistamalla itsesi Sportdaten postituslistalta.

Yleistä tietoa jäsenyydestä:
Sinulla on oikeus irtisanoa jäsenyytesi ilman syytä, milloin haluat. Tähän on olemassa oma kohtansa sivuillamme. Irtisanominen tulee voimaan ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen kun irtisanominen on saapunut Sportdatelle. Kultajäsenyyden peruminen ei oikeuta rahanpalautukseen ajasta jota on jäljellä jäsenyydestä sillä hetkellä kun irtisanominen tehdään. Riippumatta Sportdaten yleisistä käyttäjäehdoista, pitää Sportdate oikeuden irtisanoa jäsenyyden, mikäli käyttäjä selvästi rikkoo käyttäjäehtoja ja sääntöjä. Sportdate pitää oikeuden lopettaa jäsenyyden välittömästi ilman varoitusta. Tässä kohtaa käyttäjällä ei ole oikeutta korvaukseen tai rahanpalautukseen.

Toivomme kaikkien käyttäjien kohtelevantoisiaan kunnioittavasti sekä suhtautuvan mielipide-eroihin ymmärtäväisesti sekä äärimmäisen ystävällisesti.Toivotamme kaikille käyttäjille iloisia ja jännittäviä hetkiä palveluidemmeparissa!